Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Sun International, de toonaangevende Zuid-Afrikaanse leisuregroep, heeft voor de periode van 20 jaar een huurcontract getekend voor het Grayston Hotel.

Sun International zal starten met een grootschalige renovatie en de deuren openen begin 2013. Met deze overeenkomst zal Sun International haar positie nog verder verstevigen en een nog belangrijkere rol in de toeristische branche in Zuidelijk Afrika innemen.
 
Grayston Hotel
Het Grayston Hotel is een populaire bestemming, met goede (conferentie) faciliteiten, goede service en de gunstige ligging, vlakbij het Sandton Convention Centre, het commerciele hart van Johannesburg en diverse winkelcentra. Ondanks de stedelijke ligging is het hotel omgeven door prachtig aangelegde tuinen.
Het hotel is goed bereikbaar met de Grautrein vanaf de luchthaven Johannesburg.
Met deze overname krijgt Sun International toegang tot een belangrijke en nieuwe markt. Buitenlandse reizigers die via Johannesburg vliegen kunnen de eerste nacht in het Grayston Hotel verblijven voordat ze ze doorreizen naar bijvoorbeeld Sun City, Kaapstad of Livingstone.
Om het hotel een nieuwe uitstraling te geven en het te laten voldoen aan de Sun International standaarden, zal er een grote renovatie plaatsvinden van onder meer de 346 kamers. Eind november zal het hotel sluiten voor renovatie. Begin 2013 zal het hotel opnieuw geopend worden als vier-sterren hotel onder de vlag van Sun International.
 
West-Afrika en Zuid-Amerika
De resorts en hotels van Sun International zijn wereldwijd beroemd en liggen in Zuid-Afrika, Zambia, Nigeria, Botswana, Namibië, Lesotho, Swaziland en Chili. In de afgelopen 15 jaar is de hotel groep uitgebreid met accommodaties in West-Afrika en Zuid-Amerika. Sun International staat voor exclusiviteit, kwaliteit en een hoog service level. De hotels liggen op bijzondere locaties, waaronder bij de Tafelberg (Het Table Bay Hotel, bij het nieuwe 7de wereldwonder) en de Victoria Watervallen (Livingstone). Speerpunten van de hotelgroep zijn onder meer maatschappelijke betrokkenheid en klimaat neutraal ondernemen.
 
Voor meer informatie, kijk op www.suninternational.com