Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Tijdens de uitreiking van de Jaarprijs Voedingscentrum 2011 in CORPUS is officieel bekend gemaakt dat CORPUS en het Voedingscentrum een partnerovereenkomst van drie jaar hebben getekend.

Het Voedingscentrum is daarmee de negentiende ‘Founding Father’ van CORPUS, naast onder andere NISB, Hartstichting, Nierstichting en Stop TBC.
 

Door het partnerschap krijgt het Voedingscentrum de mogelijkheid om bezoekers van CORPUS bewust te maken van het belang van een gezonde en duurzame voedselkeuze. Het Voedingscentrum ziet CORPUS als een uitstekend platform om deze boodschap te communiceren. Felix Cohen, directeur  van het Voedingscentrum, is zeer verheugd over de samenwerking met CORPUS. ‘Bij CORPUS zien mensen hoe prachtig het menselijk lichaam in elkaar zit. Goede en verantwoorde voeding speelt een vitale rol bij het in stand houden van dat lichaam, maar ook bij het in stand houden van ons milieu’, aldus Cohen.
 

Momenteel is het Voedingscentrum bezig met het ontwikkelen van een communicatie-uiting, welke een plaats zal krijgen in de Medische Infotheek van CORPUS. ‘Wij proberen met deze ‘exhibit’, die begin 2012 officieel geopend zal worden, een super praktische vertaling te maken van theorie naar dagelijks handelen’, vervolgt Cohen. De exhibit zal een multimediaal en interactief karakter krijgen en zal aansluiten bij de drie programma’s van Voedingscentrum: gezond en bewust eten, gezond door het leven en duurzaam eten.
 

Huub Lazarom, director van CORPUS, is erg enthousiast over de samenwerking met het Voedingscentrum. ‘CORPUS kent een drietal belangrijke kernwaarden, te weten Veel Bewegen, Verantwoord Eten en Gezond Leven. Het Voedingscentrum complementeert en versterkt de inhoudelijke boodschap van CORPUS met kennis en onafhankelijke informatie. In die zin zijn ook wij dus erg blij met de samenwerking. De programma’s en doelen van het Voedingscentrum sluiten in het bijzonder uitstekend aan bij de kernwaarde Verantwoord Eten van CORPUS. Hierdoor zien wij vruchtbare samenwerkingsmogelijkheden in de toekomst’, aldus Lazarom.
 

Over het Voedingscentrum
Het Voedingscentrum informeert consumenten over – en stimuleert hen tot een gezonde en meer duurzame voedselkeuze. Het Voedingscentrum is de autoriteit die aan consumenten wetenschappelijk onderbouwde en onafhankelijke informatie geeft over een gezonde, veilige en meer duurzame voedselkeuze. Het Voedingscentrum bevordert gezond en duurzaam gedrag bij consumenten en stimuleert de industrie tot een meer verantwoord voedselaanbod.
 

Over CORPUS
CORPUS werd in maart 2008 feestelijk geopend door Hare Majesteit Koningin Beatrix. Sindsdien ontvangt de unieke en educatieve ‘reis door de mens’ jaarlijks ruim 225.000 bezoekers. CORPUS Congress Centre bestaat uit een congreszaal, een lounge, meerdere breakout rooms en een penthouse. CORPUS Congress Centre huisvest honderden zakelijke en particuliere evenementen per jaar: van kleinschalige feestjes tot meerdaagse congressen. Medio 2012 wordt het op initiatief van CORPUS gebouwde Hilton Garden Inn naast CORPUS geopend. 
 

www.corpusexperience.nl