Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De meest prestigieuze award van het Belgische reisvakblad Travel Magazine ging naar de General Manager van Amadeus Benelux.

Luc Pannecoeck, de General Manager van Amadeus Benelux, een toonaangevende leverancier van geavanceerde technologische oplossingen en transactieprocessen voor de wereldwijde reis- en toerisme-industrie, is door de Belgische reisindustrie verkozen tot Man of the Year 2011.

De prestigieuze award werd aan Luc Pannecoeck uitgereikt tijdens het jaarlijkse Travel Magazine Travel Awards gala. Hij kreeg de award vanwege zijn prestaties in de reisbranche en zijn continue investeringen om de nieuwste technologische oplossingen te kunnen bieden die zorgen voor successen in de Benelux reisbranche.

Luc Pannecoeck begon in 1993 bij Amadeus, na verschillende managementfuncties bij Sabena te hebben bekleed. Vanaf dat moment slaagde hij er geleidelijk in om Amadeus als de toonaangevende IT-leverancier voor de reisbranche te positioneren. Innovatie, efficiency, kostenbesparingen, diversificatie en persoonlijke contacten maken deel uit van zijn belangrijkste sleutelwoorden.

Olaf Leenders, Director – Marketing & Product Management: ”Deze award is het bewijs dat een heldere en gedeelde visie kan leiden tot verbazingwekkende resultaten. Luc heeft een duidelijke visie over de toekomst, die resulteert in een voortdurende groei van ons bedrijf en nog belangrijker, zeer tevreden klanten. De erkenning van de reisindustrie als  Man of the Year 2011 is een welverdiend compliment voor ieder van ons werkzaam bij Amadeus Benelux. Wij zijn zeer dankbaar voor die erkenning.”