Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Na een perfecte skidag op de zonnige pistes van de Silvretta Arena opende de Zweedse poplegende Roxette dit weekend het wintersportseizoen in Ischgl met een openluchtconcert vol hits. Ruim 18.000 wintersporters en fans kwamen naar Ischgl voor de start van het winterseizoen.

De condities op de pistes waren uitzonderlijk goed, dankzij de inspanningen van de sneeuwmakers die in totaal 83 km piste hadden geprepareerd.  

Met hits als ‘Joy-ride’, ‘The Look’, ‘Spending my time’ en ‘Listen to your heart’ wist Roxette het enthousiaste publiek flink op te zwepen. Na dit concert krijgt Roxette een plaats op de indrukwekkende lijst van artiesten die al eerder in Ischgl op het podium stonden. Zo gingen onder meer Katy Perry, Rihanna, Gossip, Sting, Tina Turner, Jon Bon Jovi, Pink!, Elton John, Lionel Richie, The Pussycat Dolls en Enrique Iglesias Roxette al voor.  

Ga voor meer informatie en boekingen naar www.ischgl.com  

Met meer dan 238 km piste van de Silvretta Arena, behoort het wintersportgebied van Ischgl/Samnaun tot de beste van de Alpen. Dankzij de hoge ligging, 90% van de pistes bevindt zich boven 2.000 m, is de sneeuwzekerheid groot.