Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Heeft u weleens willen slapen op het platteland of wakker worden in de tijd van de Middeleeuwen? Hieronder vindt u enkele verrassende accommodaties die Zuid-Holland te bieden heeft.

Middeleeuws overnachten
In het Archeon in Alpen aan den Rijn is het mogelijk om middeleeuws te overnachten. U gaat terug in de tijd naar het jaar 1350. U verblijft in authentieke, middeleeuwse huizen en draagt middeleeuwse kledingstukken. Een geweldige beleving voor kinderen.

Groene Hart Logies
Groene Hart Logies biedt u de mogelijkheid om luxe te overnachten op het platteland. De Groene Hart Logies bestaan uit 23 locaties in het Groene Hart. U kunt logeren in prachtig ingerichte appartementen, luxe hotelkamers of op authentieke boerderijen. Elke locatie heeft een eigen karakter.
 
Slapen op een sampan
Bij De Chinese Schouw kunt u sampans huren voor een vaartocht op het kronkelende riviertje de Giessen in de Alblasserwaard. Eén van deze Chinese rivierboten is geschikt voor overnachting (2 volwassenen + 1 kind). Gewoon met de boot middenin de polder. 's Avonds romantisch genieten van de ondergaande zon en 's morgens wakker worden van de vogels.

Slapen in een Pipowagen
De kleinschalige trekkerscamping Het Kampeerbosje biedt een bed&breakfast, trekkershutten en de mogelijkheid te slapen in een Pipowagen. Deze Pipowagen is een vrolijk en romantisch verblijf op wielen, geschikt voor twee personen. Een Pipowagen is eigenlijk de nostalgische verblijfplaats van de clown. De sfeer van het circusbestaan is dankzij de authentieke en kleurrijke meubels goed te proeven.

Slapen in Vermeer-stijl
In Delft, de stad van de beroemde 17de-eeuwse schilder Vermeer, kunt u niet alleen het Vermeercentrum bezoeken, maar ook slapen in de stijl van Vermeer. Hotel de Emauspoort heeft hiertoe een speciale Vermeerkamer ingericht. Met de bekende zwart-wit gevlakte Vermeer vloer, authentieke meubels uit de tijd van Vermeer, afbeeldingen van zijn schilderijen en een nostalgische badkamer is dit een origineel logeeradres voor uw verblijf in Delft. Natuurlijk ontbreekt zijn schildersezel niet. De Vermeerkamer heeft een uitzicht op het meest geschilderde plekje van Delft.

Meer informatie
Kijk voor meer unieke overnachtingsmogelijkheden in Zuid-Holland op de overnachtingspagina.