Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De samenwerkende VVV’s van Zuid-Holland hebben op 24 november jl., tijdens het Hollandia Netwerk Evenement in Dordrecht, de nieuwe VVV Zuid-Holland App gepresenteerd.


Toeristische informatie
De app bevat veel toeristische en recreatieve informatie die interessant is voor zowel eigen inwoners als bezoekers van de provincie. Evenementen, musea, attracties en accommodaties worden voor de app-gebruiker overzichtelijk op een rij gezet. Natuurlijk kan hij ze ook op kaart bekijken. Speciaal voor de toerist worden de highlights van de provincie apart genoemd. Ook kan hij met de smartphone in de hand een interessante stadswandeling maken.

Altijd up-to-date
De informatie in de app is gebaseerd op de Toeristische Databank Zuid-Holland, die door ondernemers en VVV’s uit Zuid-Holland continu up-to-date wordt gehouden. Hiermee heeft de consument altijd actuele informatie paraat. Wanneer de app eenmaal is gedownload, is hij ook offline te gebruiken. Praktisch voor de buitenlandse toerist die wil besparen op roamingkosten.

De puntjes op de i
Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan deze app. Hij zal vanaf eind december gratis te downloaden zijn via de App Store of Android market van uw smartphone.