Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Nominaties in categorie Verre Vakanties en Eenouder Vakanties.  Specialist in avontuurlijke reizen Baobab Reizen is in twee categorieën genomineerd voor de Kids Vakantieaanbieder van het Jaar Award 2012.

Baobab maakt kans op de onderscheiding in de categorie Verre Vakanties en voor haar Eenouder Vakanties. De winnaars worden op woensdag 11 januari 2012 tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht bekend gemaakt door kidsidool Ralf Mackenbach. Tot 6 januari 2012 kan het publiek haar stem uitbrengen op de favoriete, meest kindvriendelijke reisaanbieder.  

Een deskundige vakjury heeft de nominaties bekend gemaakt. Bij de selectie is gekeken naar het reisaanbod, het animatieprogramma, persoonlijke aandacht, duurzaamheid en innovatie. Ook de kindvriendelijke score van het accommodatieaanbod op Zoover.nl is meegenomen in de beoordeling. Op de site www.kidsvakantiegids.nl/kidsvakantieaanbiedervanhetjaar kan het publiek haar stem uitbrengen.

Baobab Reizen stelt ieder jaar een gevarieerd aanbod Familie reizen en Single Parent reizen samen. Veel aandacht is er voor de belevingswereld en de wensen van de jonge reizigers. Elk jaar wordt het aantal reismogelijkheden en reisroutes verder vergroot, zie www.baobab.nl.
 

Over Baobab Reizen:
De Nederlandse reisorganisatie Baobab Reizen is een dochteronderneming van Terra Travel BV. Jaarlijks organiseert Baobab Reizen meer dan 90 verschillende avontuurlijke groepsreizen langs bijzondere reisroutes in Afrika, Azië, Europa, Noord- en Latijns Amerika. Baobab biedt groepsreizen, met speciale vertrekdata voor singles, families en single parents. Een aantal groepsreizen worden gepland rond een speciaal thema, of kunnen worden verlengd met een Fair Travel & Work verlengingspakket.

Al sinds de oprichting van Baobab in 1972 door directeur Rik Jan Viezee, wordt ervoor gezorgd dat de reizen bijdragen aan het behoud van de natuur en ook verantwoord zijn voor de omgeving. Baobab noemt dit Fair weggaan. Alle reizen worden samengesteld volgens vier waarheden:

1.     Een faire prijs ook voor de lokale bevolking. Baobab werkt zoveel mogelijk rechtstreeks samen met
lokale mensen, zodat de verdiensten niet elders worden opgestreken.

2.     Leven op andere plekken direct zichtbaar en voelbaar. Via Baobab draagt de reiziger bij aan kleine,
lokale projecten die heel direct baat hebben bij hulp.

3.     100% compensatie klimaat-effecten. De CO2 compensatie van Baobab is uniek voor Nederlandse reisaanbieders.

4.     Verbinding met een andere cultuur buiten de gebaande paden.

Zie voor meer informatie www.Baobab.nl