Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Nieuwe winterreis naar het Noorse Tromsø. Noord-Europa specialist Buro Scandinavia heeft een nieuwe individuele winterreis naar het noorden van Noorwegen samengesteld.

Het gaat om een 4- of 8-daagse adventure reis naar Tromsø en omgeving, dé plek om het Noorderlicht te zien. In heldere nachten is hier negentig procent kans op het zien van dit natuurfenomeen.

Tijdens de Adventure Week verblijft men op verschillende locaties, zodat er een goed beeld ontstaat van het afwisselende karakter van het noorden van Noorwegen. Naast het wonderlijke Noorderlicht biedt de reis door het ongerepte wintergebied nog andere hoogtepunten, zoals een sneeuwscootersafari, een huskysledetocht, een sneeuwschoenwandeling en een rendiersafari.

Hans Hofmans, Marketing Manager van Buro Scandinavia over het nieuwe arrangement: “Zowel de Noren als de Finnen claimen het Noorderlicht als een typisch Noors respectievelijk Fins verschijnsel. Feit is dat de kans om de indrukwekkende ‘aurora boralis’ in Tromsø te zien heel groot is. Naast het Noorderlicht is er nog veel meer te zien en doen in de omgeving, reden genoeg dus om een nieuwe reis samen te stellen. Tijdens deze adventure reis beleef je het beste van het noorden van Noorwegen in het winterseizoen.”

Kijk voor meer informatie over de Tromsø Adventure Week of andere bestemmingen van Buro Scandinavia op www.buroscandinavia.nl of ga naar een ANVR-reisbureau.