Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Leg al uw wintersport- en off road avonturen haarscherp vast op video. Vergeet de schokkerige beelden die gewone handcamera's opleveren. Met de camerabrillen van Liquid Images legt u voortaan al uw pisteafdalingen en motorritjes haarscherp vast.

Door de geïntegreerde 720P HD camera in de bril filmt u uw werkelijke blikveld. Deze beelden zijn inclusief geluid en makkelijk te transporteren naar uw eigen PC. Liever foto's voor in het plakboek? Met de 5 megapixel sensor van Liquid Images maakt u de mooiste kiekjes.


Sneeuw-en Offroad brillen van Liquid Images  

Skibrillen (Summit Series)
U kunt de skibril gebruiken voor het vastleggen van uw avonturen in de sneeuw (ski, snowboard, sneeuwscooter en slee). De Liquid Image Summit 335HD 720P camera is de perfecte combinatie van een goede skibril met 720P HD camera. De camera is geïntegreerd in de bril zodat u handsfree uw mooiste actiemomenten op de piste kunt vastleggen.

De Summit HD beschikt over een wide-angle lens die een blikveld heeft van 136 graden. U filmt (inclusief geluid) in HD 720P of schiet een foto met de 5 megapixel sensor.


De camerabril heeft hetzelfde comfort en gewicht als een gewone skibril: u ervaart geen extra gewicht. Met de 4 GB Memorycard (upgradable tot 32 GB) legt u duizenden foto's of uren videomateriaal vast. Via de Micro SD/SDHC card of de bijgeleverde High Speed USB/RCA kunt u de beelden eenvoudig naar uw computer transporteren. Daarna kunt u ze eventueel bewerken (de minst spectaculaire stukken eruit knippen/achtergrondmuziek toevoegen),
zodat uw video nog mooier wordt.

Offroad brillen (Impact Series)
De offroad brillen zijn speciaal ontwikkeld voor het vastleggen van uw motor- en mountainbikeritten.
De offroadbrillen werken volgens hetzelfde principe als de skibrillen (Summit Series).

Meer informatie & technische details over de offroad brillen