Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Landal GreenParks breidt uit met een park in Noord-Holland. Landal Resort Uitdam is het nieuw te realiseren vakantiepark op een uitzonderlijke (watersport)locatie op slechts 15 kilometer van Amsterdam.

Direct aan het Markermeer worden 214 luxe bungalows gebouwd, waarvan het ontwerp is gebaseerd op de karakteristieke architectuur uit de regio. Een toeristische topbestemming met uitgebreide centrumfaciliteiten, een camping en een jachthaven maken het compleet.

Landal Resort Uitdam krijgt een grote verscheidenheid aan woningtypen: er komen 35 luxe 4- 6- en 8-persoons appartementen en 179 geschakelde en vrijstaande 4-, 6-, 8-, 10- en 12-persoons bungalows, waarvan een aantal drijvend. Alle bungalows aan het water hebben de mogelijkheid tot een aanlegsteiger, met directe vaarverbinding naar het Markermeer.
Vanuit alle bungalows en appartementen is het uitzicht uniek: aan een zijde over het park met op de achtergrond het Waterlandse landschap en aan de andere zijde over het Markermeer. Er komen uitgebreide centrumfaciliteiten met onder andere een zwembad, restaurant en indoor speeltuin. Daarnaast krijgt Landal Resort Uitdam de beschikking over een eigen jachthaven met 550 ligplaatsen en een camping.

Toeristisch ijzersterke regio
Vanuit het park is Amsterdam uitstekend te bereiken, zowel per auto als over het water. Nog dichterbij liggen de bekende plaatsen Marken, Monnickendam en Volendam, met hun havens, karakteristieke panden en gezellige horecagelegenheden.
“Dit is toeristisch een ijzersterke regio, die bij veel gasten in binnen- en buitenland enorm populair is. Landal Resort Uitdam ligt te midden van toppers als de Zaanse Schans, de kaasmarkt in Edam, en trekpleisters als Volendam en Marken. Dit gecombineerd met legio watersportmogelijkheden doet ons stralen van trots dat we zo’n mooie bestemming kunnen gaan aanbieden, de verwachtingen zijn hooggespannen. De eerste gasten verwelkomen we graag in begin 2013,” aldus Bas Hoogland, Commercieel Directeur van Landal GreenParks.

Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 68 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië met in totaal ca. 11.000 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,1 miljoen gasten 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.

www.landal.nl