Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Autoverhuurbemiddelaar ook in Azië op volle kracht vooruit.  Sunny Cars, de internationale bemiddelaar in autohuur, heeft Zuid-Korea aan haar uitgebreide netwerk van meer dan 5.000 bestemmingen in ruim 90 landen toegevoegd. 


Reizigers kunnen hun huurauto op de internationale luchthaven of op drie verschillende locaties in het centrum van de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul ophalen en inleveren. Zuid-Korea is als één van de rijkste landen in Azië behoorlijk welvarend. Het land biedt een interessante mix van oosterse en westerse invloeden, die vooral in de moderne metropool Seoul harmonieus naast elkaar bestaan. Daarnaast heeft Zuid-Korea een veelzijdige cultuur en natuur.  

Het aanbod van auto’s varieert van de comfortabele Kia Pride of de luxe Hyundai Grandeur, tot de Kia Carnival, een luxe minivan voor een reisgezelschap van maximaal 7 personen. Daarnaast kan ook de stoere Ssangyong Rexton gehuurd worden. Alle auto’s worden verhuurd volgens het complete Sunny Cars ‘all-inclusive’ concept.

Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België: “We zijn blij dat we Zuid-Korea aan ons continu groeiende netwerk hebben kunnen toevoegen. Zuid-Korea is steeds populairder aan het worden als vakantiebestemming. Daarnaast heeft het een uitstekende infrastructuur, waardoor er probleemloos met een huurauto gereden kan worden. Het ongerepte landschap, variërend van groene heuvels en ruige bergen tot de duizenden eilandjes voor de kust, maar ook de vele boeddhistische tempels, maken een bezoek aan het land zeer de moeite waard. Een huurauto brengt je in je eigen tempo, eenvoudig en comfortabel naar al deze prachtige plekken.”

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en behoort al jaren tot de grootste bemiddelaars in autoverhuur in Europa. De broker is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland en biedt haar klanten huurauto’s in alle soorten en maten aan in alle belangrijke toeristische markten. Sunny Cars bemiddelt wereldwijd in huurauto’s op meer dan 5.000 bestemmingen in meer dan 90 landen en werkt exclusief met contractpartners samen die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die Sunny Cars stelt. Kijk voor meer informatie op www.sunnycars.nl