Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Kerst is een bijzondere tijd om samen met familie en vrienden door te brengen. Nog leuker is het om in deze periode in de zon in Kaapstad te zijn, en dan natuurlijk in het The Table Bay Hotel!

De zon schijnt, maar de kerstsfeer is er, net als de Kerstman!
 
Speciale kerstdiners
Eten met je dierbaren en geliefden is speciaal. Op Kerstavond is het Atlantic Grill restaurant de ideale plek voor een intiem diner in kerststijl. De gerechten zijn verfijnd en de sfeer adembenemend. Op Eerste Kerstdag zal er een tongstrelend lunchbuffet in de The Atlantic Grill klaarstaan voor de hotelgasten, maar ook in het Conservatorium en de Ballroom. Nog steeds lekkere trek op Tweede Kerstdag? Kom dan naar het Conservatiorium voor de lunch! Natuurlijk is er ook voor de kinderen een speciaal kinderkerstmenu samengesteld dat er leuk uitziet, gezond en lekker is!


Kidsclub in Kerststijl
Vanaf 20 december is het Table Bay Hotel geheel in Kerststijl versierd en is er in Oscar’s Kids Club van alles te beleven en te doen. Kinderen kunnen de Kerstman helpen met het maken van knutsel- en kunstwerken, peperkoekhuisjes maken, kerstkousen of fotolijstjes versieren.  Dagelijks zijn er verschillende uitstapjes georganiseerd zoals naar Spier (voor de adelaars en cheeta’s), naar Boulders Beach (voor de pinguïns) of het Two Oceans Aquarium.

Kaapstad in kerststijl
De weken tot aan Kerst zijn er diverse kerstmarkten in Kaapstad en daarbuiten. Wie op zoek is naar een uniek cadeau voor een speciaal iemand, van huishoudartikel tot sieraden, kan terecht op de Fab Ideeën Christmas Gift Fair in Noordhoek. Voor de mooiste handgemaakte cadeaus moet u zijn op de populaire markt in Edgemead. Wat u ook nodig heeft, hier vindt u het perfecte presentje voor uw dierbaren. Voor geschenken van artistiek niveau mag u de drie-dolle dagen van de Designer-Maker Artisan markt niet missen! Maar ook in het nabijgelegen Franschhoek  is er tot en met kerst dagelijks een kerstmarkt.  In Kaapstad en omgeving zullen op verschillende locaties voorstellingen, optredens van koren, speciale kerstdiners en entertainment zijn.

Voor meer informatie, kijk op www.suninternational.com