Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De Regio Mullerthal wint de Dexia BIL / ONT Innovatie Prijs voor Toerisme 2011!  Met het project "vakantieplezier voor gevorderden" heeft de regionale toeristische organisatie Mullerthal – Luxemburg’s Klein Zwitserland de Innovatieprijs voor toerisme van dit jaar gewonnen !

Het project werd ingediend in categorie 2 (toeristische innovatieve projecten ondersteund door de staat of door lokale overheid).

Reeds voor de tweede keer na 2010 (toen met de Mullerthal Trail), heeft de regionale organisatie deze prestigieuze prijs voor een nieuw toeristisch product mogen ontvangen, waarop men natuurlijk erg trots is.

Met het voordeelpakket "vakantieplezier voor gevorderden" worden senioren aangesproken, die een goed gevulde drie-dagen-vakantie in de regio Mullerthal willen doorbrengen.

Op het programma staan ​​naast rondleidingen en wandelingen ook inleidende cursussen voor nordic walking, water-aerobics, bezoeken aan lokale producenten en nog veel meer.

De hotels waar de pakketten kunnen worden geboekt, zijn het Hotel Dimmer in Wallendorf-Pont, het Hotel Brimer in Grundhof en het Hotel Belair in Echternach.

Een bus transfer service tussen de hotels en de verschillende activiteiten zal naast een persoonlijke gids beschikbaar zijn gedurende de drie dagen, zodat op deze manier de gasten het grootste comfort geboden wordt. Graag kunnen de gasten binnen de regio een dag eerder aankomen, of een dag later vertrekken. De pakketten worden eind juni en eind september aangeboden.

Net op tijd voor de beurzen in 2012, zal een brochure verschijnen met de nieuwe pakketten voor reizigers op leeftijd.

Meer informatie over de reis data, inhoud en de prijzen van de pakketten zullen beschikbaar zijn vanaf begin 2012, neem hiervoor contact op met:

Bureau van Toerisme van de Regio Mullerthal – Luxemburg’s Klein Zwitserland

Meer informatie: mullerthal.lu