Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Een Magic X-mas op de luchthaven. Op vrijdag 16 december start Schiphol met een gevarieerd kerstentertainment-programma. Tot en met maandag 26 december verrassen onder meer de Kerstman, Witte Wensfeeën en het duo 'JöttnJöll' passagiers met hun optredens.

De 'X-mas Skate Girls' bieden de reizigers kerstcadeautjes aan en wensen iedereen op de luchthaven een Magic X-mas.
Op zaterdag 17 december treedt om 14.00 uur het KLM Orkest op met een gevarieerd programma op Schiphol Plaza. Het orkest speelt die middag driemaal gedurende 40 minuten.  

Magic X-mas op Schiphol
De luchthaven is in kerstsferen gehuld. In de terminal staan 200 kerstbomen die zijn versierd met 32.000 kerstballen. De kerstverlichting bestaat uit 32.400 LED-lampen. Ook op de parkeerterreinen wordt aan de kerstsfeer gedacht met onder andere op Park & Travel 3 een grote verlichte wereldbol. In Lounge 3 staat dit jaar een bijzondere Elfstedenboom, met een miniatuurversie van de Elfstedentocht.  

Grootste flashmob op Schiphol
Het plein voor Schiphol Plaza is vrijdag 23 december de plaats waar een poging wordt gedaan  de grootste flashmob van Nederland tot nu toe te realiseren. De vakbond voor cabinepersoneel VNC organiseert de flashmob. De flashmob start om 13.00 uur.

IJsbaan
Het Jan Dellaertplein  voor de terminal is tot en met 31 januari 2012 omgetoverd  tot een waar winterparadijs, compleet met oliebollenkraam en koek & zopie. Iedereen kan gratis schaatsen lenen en gebruik maken van de ijsbaan.

Kerstvakantie
De kerstvakantie start in Nederland op vrijdag 23 december. Naar verwachting reizen er dat weekend 325.000 passagiers via Schiphol (vertrekkend, aankomend en overstappend). Vrijdag 23 december is de drukste dag met in totaal ongeveer 130.000 passagiers.

Passagiers kunnen hun reis- en inchecktijd inkorten door thuis via internet in te checken of gebruik te maken van de talrijke self-service check-in desks op de luchthaven.

Schiphol Excellence Parking
Passagiers die direct aan de terminal luxe willen parkeren kunnen in de periode tot en met 15 januari voor EUR 15 per dag parkeren bij Schiphol Excellence Parking. Dit actietarief geldt alleen als vooraf online wordt gereserveerd en minimaal 4 dagen achtereen wordt geparkeerd.