Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Primeur tijdens de Vakantiebeurs: Vier vooraanstaande Maori’s te gast op de stand van TravelEssence. Voor het eerst is Maori  Ngahihi o te ra Bidois aanwezig tijdens de Vakantiebeurs op de Nieuw Zeeland stand samen met drie andere vooraanstaande Maori’s.

“Inspirerend”, “Een van de indrukwekkendste belevenissen van mijn leven”, “Zeer gedenkwaardig”.  Dit zijn woorden, waarmee Ngahihi o te ra Bidois wordt omschreven - Internationale spreker, schrijver en leider van festiviteiten. Hij wordt ook wel een moderne krijger genoemd ofwel een levend kunstobject en heeft grote ervaring als leidinggevende en spreker in het onderwijs, zakenleven en sectoren van de cultuur der Maori’s.

Ngahihi o te ra zegt: “Ik ben van mening, dat in vele organisaties de belangrijkste bron hun mensen zijn. Als die zich gewaardeerd voelen en de passende opleiding hebben gehad, dan is hun niet aflatende inbreng van onschatbare waarde.  Een van de gezegden bij de Maori’s luidt als volgt: He aha te mea nui? He tangata, he tangata, he tangata. Wat is het allerbelangrijkste? Dat zijn de mensen, mensen en nog eens mensen. Ik help organisaties om hun mensen zich te laten ontwikkelen.”

Ngahihi heeft samen met zijn vrouw Carolyn een unieke B&B Awahou Cottage  aan het meer van Rotorua www.awahoucottage.co.nz

Ngahi Bidois - The Face Of New Zealand                www.ngahibidois.com