Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Drenthe populaire golfbestemming. Gasten die een bungalow huren op Landal Aelderholt in Drenthe krijgen per volwassene een gratis greenfee voor de eigen 6-holes golfbaan op het park. Wil men vaker spelen op de 6-holes baan, dan betaalt men slechts 25 euro per flight.

Bovendien ontvangt men een voucher voor 25% reductie op de greenfee van de schitterende en direct naast het park gelegen Golfclub De Gelpenberg.

Drenthe is één van de meest populaire vakantiebestemmingen in ons land en is ook als golflocatie zeer gewild. Gedurende het afgelopen maanden is het Landal Aelderholt uitgebreid met een aantal luxueuze, grote vrijstaande 10- en 16-persoons bungalows in boerderijvorm, 8-persoons eco-bungalows en een tweetal 24-persoons bungalows bestaande uit een boerderij met twee schuren, een slaapgelegenheid en een luxe kook- en eetgelegenheid. Deze heeft een prachtige ligging aan de korte 6-holes golfbaan en een terras op het zuiden.

“Vanwege de uitbreiding met in totaal dertig hoogwaardige, grote vrijstaande woningen, bieden we alle gasten die bij ons verblijven een gratis greenfee aan op de korte 6-holes baan op ons park. Gasten kunnen nu gratis op de Aelderholt oefenen en ‘warmlopen’ en voor een 18-holes beleving lopen ze door het hek zo naar De Gelperberg, waarmee we een exclusieve samenwerking hebben,” aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

De Drentse Golfclub De Gelperberg is een 18-holes NGF A-status golfbaan en staat bekend als één van de mooiste golfbanen in Noord-Nederland. Behalve een schitterende 18-holes golfbaan beschikt men hier over een 6 holes Par-3 baan en uitgebreide les- en oefenfaciliteiten.

Meer informatie is te vinden op www.landal.nl/aelderholt