Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Brussel 23 december 2011 – Tijdens de maand november kozen 415.600 passagiers voor Brussels Airlines. Dit is een toename met 6, 3 pct in vergelijking met 2010. De bezettingsgraad steeg met 5, 3 pct punten.

In vergelijking met november 2010 verwelkomde Brussels Airlines aan boord van haar intra-Europese en interkontinentale vluchten 24.667 bijkomende passagiers. De vluchten naar Afrika trokken 10, 1 procent meer passagiers aan. Voor de Europese vluchten bedroeg deze toename 5, 8 pct.
Dankzij deze gestegen passagiervolumes groeide de bezettingsgraad in november, de eerste wintermaand, met 5, 3 pct punten tot 63, 4 pct.
In november verhoogde Brussels Airlines ondermeer het vluchtaanbod naar Moskou. Op enkele bestemmingen werden ook vliegtuigtypes met meer capaciteit ingezet. Op enkele andere routes, meestal bestemmingen die populairder zijn in de zomer, werd in lijn met de dalende marktvraag in de winter het aanbod verminderd.

In deze maandstatistieken zijn de passagiers van de chartervluchten, die in opdracht van talrijke Belgische en buitenlandse reisorganisatoren worden uitgevoerd naar Mediterrane bestemmingen, niet inbegrepen.


Over Brussels Airlines
Brussels Airlines is de Belgische luchtvaartgroep die het grootste aanbod van vluchten van en naar de Europese hoofdstad Brussel aanbiedt. De 47 vliegtuigen en ruim 3300 werknemers van de Brussels Airlines groep staan garant voor meer dan 300 dagelijkse vluchten naar meer dan 60 Europese en Afrikaanse premium luchthavens.

Meer informatie op www.brusselsairlines.com.