Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Veel te beleven bij stand Gezondopreis.nl op Vakantiebeurs 2012: Gratis reisadvies en screentest

Van 11 t/m 15 januari staat Gezondopreis.nl weer op de Vakantiebeurs. Dit is de kans voor mensen met reisplannen om gratis advies in te winnen over op reis gaan en gezondheid. Daarnaast is er nog een ‘levend gangpad’ en kunnen bezoekers aan de stand van Gezondopreis.nl mee doen aan een heuse screentest en daarmee hun eigen
tv-presentatietechnieken testen. Ontdek hoe het leven vóór de camera is als ‘de nieuwe Floortje of Chris’.
    

Gratis voorlichting naast screentest
Op de stand van Gezondopreis.nl is ook gratis gezond op reisadvies te krijgen. Deze voorlichting wordt de hele dag door gegeven door reisverpleegkundigen van de GGD. Bezoekers van de vakantiebeurs kunnen dus met al hun vragen op het gebied van gezondheid en reizen op deze stand terecht. Maarten Boomsma, woordvoerder van Gezondopreis.nl: ‘Met deze praktische adviezen kunnen reizigers zich verder optimaal voorbereiden om na een prachtige reis ook weer gezond thuis te komen.’

Gezondheidsrisico’s niet alleen bij verre bestemmingen
Niet alleen reizigers die naar verre bestemmingen gaan lopen risico op infectieziekten, ook dichterbij kunnen de hygiënische omstandigheden een bedreiging vormen voor de gezondheid. ‘Reizigers stellen zich vaak onbewust bloot aan gezondheidsrisico’s. Deze kunnen in kleine en onbeduidende dingen zitten, zoals een ijsje op een terras. Daarom is voorlichting zo ontzettend belangrijk’, aldus Boomsma.
De Vakantiebeurs 2012 is te bezoeken van woensdag 11 januari tot en met zondag 15 januari 2012 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Over GlaxoSmithKline
GlaxoSmithKline behoort tot de leidende, innovatieve farmaceutische en healthcare bedrijven in de wereld. Het is de bedrijfsmissie van GSK om de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren door hen in staat te stellen een actiever leven te leiden, zich beter te voelen en langer te leven. Daarom ondersteunt GSK Gezondopreis.nl: gezond op reis, gezond weer terug.