Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Jeroen Stel is een gerenommeerd natuur & wildlife fotograaf uit Nederland die al lang een diepe interesse in wilde dieren en de schoonheid van de natuur koestert.

Jeroen heeft een groot aantal jaren als professionele free-lance wildlife fotograaf gewerkt en zijn werk is meerdere keren bekroond met zowel nationale als internationale prijzen.

Hij heeft een grote passie voor zowel de macro- als vogel-fotografie en hij maakt gebruik van Canon digitale SLR camera's en lenzen, variërend van 17 mm tot 600 mm.
Jeroen is een sympathieke en attente leraar die zeer gemotiveerd is om zijn vaardigheden als fotograaf met anderen te delen tijdens zijn natuur & wildlife fotografie workshops.

Workshop Fotografie

BMS-Travellers heeft in samenwerking met Jeroen Stel een speciale Workshop Fotografie in Namibië samengesteld, waarop u zich kunt inschrijven.

U reist samen met Jeroen Stel af naar Namibië waar u samen met expert gids Steve Brainein in 13 dagen verschillende gebieden bezoekt en meer leert over de geheimen van natuur en wildlife fotografie. Lees meer bij  BMS-Travellers