Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De laatste loodjes op het werk, zo aan het einde van het jaar, wegen over het algemeen het zwaarste.

Daarom start Sunliner met een heuse Relax Tour door heel Nederland waarbij hardwerkende Nederlanders tijdens de lunch of schafttijd worden verrast met een Spaans relaxmoment. Hiertoe heeft de ANVR reisorganisatie een luxe touringcar omgebouwd tot een heuse Sunliner Spanje Relaxbus. De aftrap van de Relax Tour is woensdag 21 december in Rotterdam.

Sunliner Spanje Relaxbus
In de Sunliner Spanje Relax bus kom je helemaal tot rust en helemaal in de Spaanse vakantiesferen door de Spaanse decoratie, heerlijke Spaanse tapas, tropische vruchtendrankjes en Spaanse muziek. Je wordt even helemaal in de watten gelegd in aangename Spaanse temperaturen en -sferen. Er kan zelfs een tukkie gedaan worden. Gebleken is namelijk dat een powernap tijdens de lunch de productie nadien met 46% opstuwt. De bus stopt voor de deur en de bus staat dan twintig minuten ter beschikking aan de hardwerkende Nederlanders ter plekke. De Sunliner Spanje Relax bus rijdt de komende tijd door het hele land. Woensdag 21 december start de Relax Tour in Rotterdam.

Aanmelden
Via Twitter (@spanjeopznbest) of via kunnen mensen zichzelf, collega's of andere hardwerkende mensen aanmelden met een korte motivatie. De eerste locatie die direct al via onder andere de social media veel werd genoemd en ook daadwerkelijk wordt aangedaan is de bouwplaats van de Verticale Stad te Rotterdam. Zeven dagen in de week, bijna 24 uur per dag wordt daar gebouwd aan diverse vaklieden op de bouwplaats aan de realisatie van het grootse gebouw van Nederland.

Positief
Roy Peterman, directeur Sunliner: "Aanleiding voor deze actie is het feit dat onze zomervakantiegids net uit is gekomen. Deze staat boordevol met relaxmogelijkheden in Spanje. Dit wilden we op een originele manier vieren. En wel juist met mensen die een relaxmoment erg goed kunnen gebruiken. Vandaar deze actie waarmee we een ode brengen aan hardwerkende Nederlanders zo vlak voor de feestdagen. We starten in Rotterdam aangezien daar de meeste verzoeken voor kwamen."

Sunliner
Sunliner is de Nederlandse ANVR reisorganisatie die geldt als de specialist in Spaanse bestemmingen op het gebied van bus-, vlieg- en autoreizen. Het vakantieplezier start bij Sunliner al onderweg door de uitstekende vervoersfaciliteiten en hoogstpersoonlijke service met een glimlach. Sunliner loopt graag voorop en biedt diverse mogelijkheden om je vakantie te reserveren: van telefonisch tot online, van losse reis of alleen accommodatie tot een volledige reis. Met een pluspakket kan dat zelfs inclusief bijvoorbeeld taxivervoer en medische faciliteiten. Verder zijn er speciale reizen voor jongeren, gezinnen en senioren. Van reizen om te overwinteren, ontspannen strand-vakanties tot sportieve golf -, spa/wellness -of duikarrangementen, van een excursie tot een weekje weg tot een hele winter in de zon. Met een gevarieerde topkeuze aan hotels en appartementen staat het team van Sunliner klaar om haar gasten "Spanje op zijn best!" te laten ervaren. Duurzaamheid is een belangrijk thema voor Sunliner. De reisorganisatie is dan ook gecertificeerd en betrokken bij certificering van accommodaties voor Travelife op het gebied van duurzaamheid.