Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Tijdens de Vakantiebeurs 2012 fungeren Nederlandse vakantiegangers die op Aruba zijn geweest als speciale ambassadeurs voor het ‘One Happy Island.’

Consumenten kunnen zogeheten repeat visitors, mensen die het eiland meermalen bezocht hebben, op één van de consumentendagen ontmoeten om hun ervaringen aan te horen. Hiermee stimuleert het Arubaans Verkeersbureau de kennisoverdracht tussen vakantiegangers om nog meer mensen voor het eiland te enthousiasmeren. De Vakantiebeurs vindt van 11-15 januari 2012 in de Jaarbeurs in Utrecht plaats.

Naast de inzet van ambassadeurs worden op de Aruba-stand ook diverse prijzen weggegeven. Door een vraag over het eiland te beantwoorden en vervolgens contactgegevens achter te laten maken bezoekers kans op een reis voor twee personen naar het ‘One Happy Island.’ De winnaars verblijven zeven nachten in het Talk of the Town Hotel en Beach Club en krijgen van De Palm Tours een tour over het eiland aangeboden. Op de stand worden ook kleinere prijzen zoals Aruba fotoalbums en koffiebekers weggeven. De stand van het Arubaans Verkeersbureau bevindt zich in hal 1, stand D28.
 
Over Aruba
Op Aruba kan men zich prima vermaken op één van de hagelwitte stranden. Daarnaast zijn er volop sportieve mogelijkheden zoals duiken, snorkelen, een seatrek op de zeebodem, wind- en kitesurfen en golfen. Aruba beschikt ook over een walhalla aan culinaire hoogstandjes en heeft meer dan 200 restaurants op het eiland. Wie nog energie over heeft, kan naar hartenlust winkelen in Oranjestad of zich in het bruisende nachtleven storten, om vervolgens heerlijk bij te komen in één van de vele luxe spa’s op het eiland.