Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Sinds oktober a.s. kunnen consumenten zich aanmelden voor de "lekker weg club" van HEMA.

Via een persoonlijk lidmaatschap voor het gezin (2 volwassenen en max. 5 kinderen tot 18 jaar) kunnen consumenten een jaar lang gebruik maken van last-minute aanbiedingen met vaste lage tarieven.

HEMA biedt inmiddels een aantal jaren succesvol de "lekker weg arrangementen" aan. Deze worden veelal gekocht om cadeau te doen aan anderen en zijn niet persoonsgebonden. Met de toevoeging van de "lekker weg club" breidt HEMA het assortiment nu uit met het lidmaatschap om zo voor het eigen gezin voor aantrekkelijke prijzen leuke recreatieve activiteiten te kunnen ondernemen.

voor elk wat wils
Er is veel keuze in de last-minute aanbiedingen die maximaal zeven dagen vooruit besteld of geboekt kunnen worden. Zo zijn er aanbiedingen voor vluchten, hotelovernachtingen, vakantiehuisjes, sauna's, theatertickets, pretparken, museabezoeken, dierentuinen en cruises. En bij meer dan 1000 restaurants in Nederland ontvangt de consumenten 25% korting op de rekening. Om dit uitgebreide aanbod te kunnen bieden, werkt HEMA samen met een aantal partijen waaronder transavia.com, Landal GreenParks, Bank Giroloterij, thermen en beautygroup Nederland, DFDS Seaways, Bilderberg, Sandton Hotels, Van der Valk Hotels en de Diner Jaarkaart. Daarnaast geeft ieder lidmaatschap gedurende een jaar recht op een doorlopende HEMA reisverzekering.

lid worden
Het lidmaatschap kan worden afgesloten via de website (www.hema.nl) of kan worden aangekocht in de winkel via de aankoop van een tegoedpas.