Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Emesa Nederland BV lanceerde haar succesvolle concept Actievandedag.nl vanaf 5 december ook in België. De website ActievandeDag.be gaat de huidige website LastminuteTop20.be vervangen.

Uit marktonderzoek is gebleken dat het nieuwe concept beter aansluit bij de behoeftes van de Belgische consument.
ActievandeDag.be is gericht op de consumenten in heel België.

Met LastminuteTop20.be wist Emesa de afgelopen periode een sterke positie op te bouwen op de Belgische markt. Volgens de directie van Emesa voldoet het business model echter niet langer aan de eisen die het bedrijf stelt aan haar labels. Gezien de grote marktpotentie die België biedt is er daarom nader onderzoek uitgevoerd naar een alternatief concept. Daaruit kwam naar voren dat de in Nederland succesvolle dealsite ActievandeDag.nl in een 'doorvertaling' ook bij onze Zuiderburen goed zal aanslaan.

Net als de Nederlandse variant staat ActievandeDag.be synoniem voor een hoogwaardige vakantie of arrangement voor een zeer scherpe prijs. Elke dag is er één exclusieve actie beschikbaar, die slechts 24 uur te boeken is. De prijs is bekend en de voorraad beperkt. De combinatie van schaarste en de beste prijs zet consumenten ertoe aan snel te boeken om niet achter het net te vissen.

ActievandeDag.be