Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De ICTP (Internationale Raad van Toerisme Partners) heeft aangekondigd dat de bestemming Rwanda als bestemming lid is geworden van de ICTP, een wereldwijde alliantie in de ontwikkeling van verantwoord toerisme en destination marketing.

John Gara, CEO van de Rwanda Development Board (RDB) zei hierover: "we zijn verheugd om lid van ICTP te worden. Rwanda heeft een enorm toeristisch potentieel en aantrekkelijke regio’s die relatief onbekend zijn. Het ICTP platform is een kans voor de Rwanda Development Board om internationaal aandacht te krijgen voor de toeristische hoogtepunten en de initiatieven voor het natuurbehoud in Rwanda, mede door de marketing- en media-initiatieven van de ICTP-leden.
Voorzitter van de ICTP, Juergen T. Steinmetz: "we zijn erg blij dat Rwanda, als eerste land uit Oost Afrika, behoort tot de oprichters van ICTP en de Rwanda Development Board toont hiermee leiderschap. Ik heb de ontwikkelingen van het toerisme in Rwanda door de jaren heen nauw gevolgd en ik ben onder de indruk van de activiteiten, de betrokkenheid en initiatieven.”

ICTP
Het ICTP zet zich in voor maatschappelijk verantwoord en duurzaam reizen en ondersteunt de ‘UN Millennium Development Goals’, de ‘UN World Tourism Organization's Global Code of Ethics for Tourism’ en een reeks van programma's die hieraan ten grondslag liggen. De ICTP-alliantie is vertegenwoordigd in Hawaii -Verenigde Staten, Brussel - België, Bali -Indonesië en Victoria - Seychellen. Leden zijn onder meer landen, regio's en steden. De huidige leden zijn onder andere de Seychellen, La Reunion, Johannesburg, Rwanda, Zimbabwe, Oman, Grenada en Hawaii.

Voor meer informatie:
ICTP:                        www.tourismpartners.org
Rwanda Development Board:            www.rdb.rw
Ambassade van Rwanda:             www.ambalahaye.nl