Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Naast vier wielen nu ook tweewielers. Campervakantiereisorganisatie Travelhome gaat zijn vakantieaanbod uitbreiden met motorrijvakanties.

Op de Vakantiebeurs in Utrecht tekent Travelhome een samenwerkings-overeenkomst met het Amerikaanse Eaglerider - ’s werelds grootste verhuurder van motors. Als generaal agent krijgt Travelhome het alleenrecht op de Benelux markt om alle motorvakanties van Eaglerider te boeken voor reisburo’s en touroperators. Consumenten kunnen niet direct bij Travelhome een motorvakantie boeken. In Amerika alleen al kan men op ruim 70 locaties motoren huren. Voor ander info zie www.travelhome.nl en www.eaglerider.nl.

‘Dit is een prachtige aanvulling op ons camperproduct’, aldus Travelhome directeur Perry van de Wiel. ‘Net als een campervakantie is ook een motorvakantie een specialistisch product dus zijn wij verheugd nu het motoraanbod van de marktleider in dit segment aan te kunnen bieden.’ In het assortiment van Eaglerider zitten onder meer verschillende type motoren van Harley Davidson, Honda, BMW en Triumph.
Wereldwijd biedt Eaglerider meer dan 100 verhuurlocaties aan. Behalve in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid Afrika, Costa Rica, Chili en Mexico verhuurt Eaglerider ook in Europese landen. Hieronder Nederland, Engeland, Frankrijk, Spanje, Ierland en Portugal.

Travelhome
Voor meer informatie over het campervakantieaanbod kijk op www.travelhome.nl. Touroperator Travelhome specialiseert zich reeds 26 jaar in campervakanties en is onderdeel van de ANWB. Ze is aangesloten bij de brancheorganisaties ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), het Calamiteitenfonds en de IATA .