Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Dienstregeling aangepast tijdens Olympische Spelen in Londen.  Om passagiers zoveel mogelijk de tijd te geven de Olympische Spelen te beleven past ferrymaatschappij Stena Line haar dienstregeling op de route tussen Hoek van Holland en Harwich aan.

Dit tijdens de Spelen, die van 27 juli tot en met 12 augustus in Londen plaatsvinden. In deze periode wordt de ontschepingstijd van de Stena Britannica in Harwich vervroegd en de vertrektijd van de Stena Hollandica uit Harwich verschoven naar een later tijdstip.

Voetpassagiers kunnen om 05.45 uur van boord in Harwich (i.p.v. 06.30 uur) om vervolgens per trein verder te reizen naar Londen. De vertrektijden van de Stena Hollandica uit Harwich zijn aangepast naar 24.00 uur i.p.v. 22.30 uur.

Felix Hendriks, General Manager Travel bij Stena Line verklaarde: “Stena Line biedt een uitstekende verbinding naar Londen. Bij aankomst in Harwich staat de directe trein naar Londen klaar, welke eerst een stop maakt op Stratford Station (Olympisch stadion/ dorp) en dan doorreist naar London Liverpool Street Station. En dat in slechts een uur, na een heerlijk ontspannen overtocht. Met deze aangepaste dienstregeling hoeven onze klanten niets te missen van de Spelen. Ga op een dag heen en weer om de Olympische Spelen mee te maken, zonder dure hotelovernachting in Londen!”

Wie nu al boekt profiteert bovendien van aantrekkelijke tarieven. Want bij Stena Line geldt: hoe eerder u boekt, hoe voordeliger het tarief. De ferrymaatschappij heeft een speciale Olympische Spelen pagina op haar website geplaatst: www.stenaline.nl/ferry/olympische-spelen-2012/londen/, waarin alle informatie is opgenomen over o.a. prijzen, afvaarten en dergelijken.