Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Prestigieuze marketingprijzen uitgereikt tijdens landelijk citymarketingcongres.  19 januari zijn de jaarlijkse Nederlandse Citymarketing Innovatie Awards uitgereikt.

Dat gebeurde in Hoofddorp, tijdens de derde Dag van de Citymarketing. Grote winnaar was de campagne ‘Locatie Amersfoort’.

Met ‘Locatie Amersfoort’ zet de stichting Citymarketing Amersfoort ambassadeurs in om het aantal zakelijke meetings en events in de Keistad te verhogen. “Een innovatieve vorm van marketing waarbij collectieve inspanningen worden gekoppeld aan de inzet van personen en bedrijven via hun eigen social media kanalen”, aldus Gaston Crolla namens de jury die voorgezeten wordt door de burgemeester van Den Bosch Ton Rombouts.

Stimulerings Award
Binnenstad Veenendaal won voor haar proefproject met Het Nieuwe Winkelen de Nederlandse Citymarketing Stimulerings Award (voor nog niet gerealiseerde citymarketingprojecten), terwijl de nieuwe Nederlandse Citymarketing Scriptieprijs in bezit kwam van Anja Frankort van de faculteit Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij deed onderzoek naar de ‘internal branding’ van de gemeente Den Haag.

Meer informatie is te vinden op www.netwerkcitymarketing.nl.