Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Baobab Reizen, specialist in avontuurlijke reizen, viert haar 40-jarig bestaan met een feestelijke Reismarkt op zaterdag 28 januari in Slot Zeist. Op de Reismarkt informeert Baobab Reizen de bezoekers over de vakantiemogelijkheden voor 2012.

Daarnaast staan er op deze feestelijke dag tal van activiteiten op het programma, voor jong en oud. De bekende auteurs Kluun, Susan Smit en Aaf Brandt Corstius delen tijdens het evenement hun reisverhalen met de bezoekers. Voor de jongste reizigers leest kinderboekenschrijfster Tosca Menten voor uit eigen werk. En op deze dag gaat de Baobab jubileumfilm voor het publiek in première.  

De schrijvers Kluun, Susan Smit en Aaf Brandt Corstius vertellen op de Reismarkt hun grappigste, spannendste of meest ontroerende reisverhalen. De auteurs staan ook open voor een gesprek en signeren hun boeken. Voor de jongste Baobab-klanten geeft Tosca Menten acte-de-présence en leest voor uit haar boek Dummie de Mummie.  

Bestaande en potentiële klanten laten zich tijdens de Reismarkt informeren door de ervaren reisbegeleiders van Baobab over alle bestemmingen en reizen voor 2012. Daarnaast delen Baobab-klanten graag hun ervaringen met anderen op het Reizigers-voor-Reizigers plein. Wie wil, kan op de Reismarkt direct de vakantie van zijn keuze boeken en krijgt dan niet alleen het Baobab jubileum T-shirt cadeau, maar profiteert ook van € 40,- jubileumkorting per persoon.
 

Première jubileumfilm
Op de Reismarkt gaat ook de Baobab jubileumfilm voor het publiek in première. In deze film spreekt schrijver Kluun met de man achter Baobab: Rik Jan Viezee. Je hoort hem over zijn idealen en het avontuur waar Baobab Reizen voor staat. Uniek aan deze film is dat deze tot stand is gekomen met foto's en beelden die Baobab reizigers zelf hebben gemaakt. Na de première zal de film via de website van Baobab en YouTube verspreid worden. Kijk hier alvast naar de trailer.
 

Voor jong en oud
Kids (en hun ouders) kunnen deelnemen aan een Djembé-workshop en meedoen met de Hindoestaanse danseressen. Wie alvast de sfeer van zijn bestemming wil proeven, neemt een kijkje op de Duurzame Bazaar. De hele dag worden films vertoond van diverse landen en bestemmingen en worden rondleidingen gegeven door het Slot.  

Aanmelden
De Reismarkt start om 10.00 uur en sluit om 17.00 uur. De toegang voor de Reismarkt bedraagt € 4,95 per persoon. Aanmelden kan via: http://boeking.baobab.nl/bookingspage/bookingpage.aspx?tripid=4047&Tripdate=28-01-2012

De betaling gaat online via Ideal in twee eenvoudige stappen. Toegangskaarten zijn tot vrijdag 27 januari 16.00 uur te bestellen.

Meer informatie over de Reismarkt en het totale reisaanbod van Baobab Reizen is te vinden op de website www.baobab.nl.