Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Van maandag 5 tot en met 11 maart organiseert Diningcity samen met partner American Express de Restaurantweek. Meer dan 30.000 American Express kaarthouders reserveren dit jaar als eerste een tafeltje bij een van de ruim 1.000 deelnemende restaurants.

Jean-Luc Nocart, Vice President & Country Manager van American Express zegt met dit partnership juist nu voor de horeca en haar klanten iets speciaals te willen bieden: “De Restaurantweek die 2 keer per jaar wordt georganiseerd is werkelijk een parel in ons jaarprogramma. De ruim 1.000 deelnemende restaurants doen hun uiterste best om tegen een bijzonder scherpe prijs vooral nieuwe gasten een ervaring te bieden die maakt dat men regelmatig zal terugkomen. In een tijd waarin het reserveren van een tafeltje tijdens de Restaurantweek heel snel online geregeld is, zijn wij extra trots dit voordeel aan onze kaarthouders te kunnen bieden.”

Ook Michelin sterren doen mee

Tijdens de Restaurantweek wordt een driegangenmenu geboden voor slechts € 27,50 en een driegangenlunch voor € 22,50. Ook restaurants met een Michelin ster doen mee. Nocart: “Met dit jaarlijkse succes zijn wij een trotse partner van Diningcity en ik wil de witte en de zwarte brigades van de deelnemende restaurants alvast bedanken voor hun inzet en motivatie om duizenden nieuwe klanten kennis te laten maken met de prachtige keukens die wij in Nederland hebben”. Reserveren voor de Restaurantweek kan vanaf 1 februari met een American Express kaart, een week voordat de officiële reserveringen van start gaan, via een gepersonaliseerde link die per email zal worden verzonden.

 www.americanexpress.com/netherlands.