Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De sneeuw mag de pret niet drukken! Ook deze week gaat het Maastricht Congres Bureau, samen met 15 vertegenwoordigers, de planners weer overtuigen van Maastricht als bestemming voor diverse soorten zakelijke bijeenkomsten.

Vanaf vandaag tot en met aanstaande vrijdag bezoekt Judith Nijssen, Sales Manager Meetings & Incentives van het Maastricht Congres Bureau, samen met de vertegenwoordigers van Maastricht & regio, maar liefst 23 bedrijven.

Zij zullen de planners laten zien hoe aantrekkelijk Maastricht en omgeving voor tal van zakelijke bijeenkomsten is. Een stukje buitenland in eigen land met een zakelijke insteek, dit gaan zij de planners meegeven door middel van een presentatie en een informatiepakket. Veel informatie in een relatief kort tijdsbestek dus. Een leuk extraatje bestaande uit Maastrichtse thee en chocolade benadrukt de gastvrijheid van de stad en zal de laatste twijfelaars over de streep trekken. De sales drives zijn inmiddels een welbekend succesvol initiatief van het Maastricht Congres Bureau en zijn partners.

‘Dit is niet de eerste keer dat we een salesdrive organiseren, ze zijn namelijk al een aantal jaar een doorslaand succes. Deze week staat weer vol met afspraken. Onder andere Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Eindhoven staan op de planning,’ zegt Judith Nijssen. ‘Doordat wij met een groep vertegenwoordigers uit Maastricht & regio komen krijgen de bedrijven een uniek, compleet beeld van de diverse congres-, vergader-, en incentivemogelijkheden die hier zijn. Men krijgt daardoor een goed beeld over hoe aantrekkelijk Maastricht & regio is en hoe deze regio kan bijdragen aan een succesvolle bijeenkomst. Maastricht is niet voor niets onlangs verkozen tot meest aantrekkelijke bestemming voor zakelijke bijeenkomsten. En dat mag heel Nederland weten! ’

De deelnemende participanten zijn: Kruisherenhotel Maastricht, Château St. Gerlach, Château Neercanne, Golden Tulip Apple Park Maastricht, Eden Designhotel, TreaT, Beaumont, Hotel Derlon, Museumcafé Ipanema, Bonnefantenmuseum, VVV Maastricht, MECC, Hotel van der Valk, Thiessen Wijnkoopers en M-Event.

Voor meer informatie:  www.maastrichtcongresbureau.nl

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u, indien u bovenstaand bericht gebruikt in uw uitgave, ons hiervan op de hoogte stelt en/of een bewijsexemplaar aan ons toestuurt.

Het Maastricht Congres Bureau is met zijn producten, diensten en jarenlange expertise dé intermediair bij uitstek in het bevorderen van het congres- en vergaderbezoek aan Maastricht & regio. Het Maastricht Congres Bureau heeft als doel een structurele bijdrage te leveren aan de economische ontwikkeling van Maastricht & regio. Het bureau houdt kantoor in het historische Dinghuis in Maastricht, alwaar ook de VVV Maastricht is ondergebracht.