Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Tijdens de jaarlijkse inzender bijeenkomst op Keukenhof, overhandigde Jan Pennings, vicevoorzitter Raad van Bestuur van Keukenhof, de inzender benefit map aan de inzenders.

De eerste exemplaren zijn uitgereikt aan de “hofleveranciers” die vanaf het eerste seizoen deel uitmaken van het succes dat Keukenhof nationaal en vooral ook internationaal heeft.
 
Keukenhof is het showvenster van de Nederlandse sierteelt met de nadruk op bolbloemen. Die missie maakt het voorjaarspark elk jaar opnieuw waar. Keukenhof heeft echter niet alleen een grote betekenis voor de bloembollensector en de toeristische sector. Ook profiteert de bloembollensector omgekeerd van de aantrekkingskracht die Keukenhof uitoefent. Vanmiddag vond de jaarlijkse informatiebijeenkomst plaats voor deze “hofleveranciers”.
 
Keukenhof heeft zich mede dankzij de goede samenwerking met inzenders kunnen ontwikkelen tot een wereldberoemd voorjaarspark van allure. Het zijn deze 90 bloembollenbedrijven die de 7 miljoen bollen aan Keukenhof leveren.
Het vak en vooral de inzenders profiteren volop mee van de uitstraling en het effect van Keukenhof. Zij kunnen Keukenhof zelfs op allerlei manieren gebruiken om hun eigen bedrijf te profileren. De positieve en kwalitatieve uitstraling van Keukenhof straalt immers ook af op alle inzenders. Met een bezoekersaantal van meer dan 850.000 – waarvan ongeveer 15% vakgericht is – heeft Keukenhof bovendien een enorm bereik.
 
Het voorjaarspark grijpt de start van dit nieuwe seizoen aan om de betekenis van het vak voor Keukenhof en – andersom – de betekenis van Keukenhof voor het vak goed in kaart te brengen. Een en ander is vastgelegd in de inzender benefit map die vanmiddag aan de inzenders is uitgereikt.