Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Website veel eerder opgeleverd dan voorzien. ID Riva Tours heeft deze week een vernieuwde website gelanceerd. De oorspronkelijk oplevering van de site was voorzien medio april, na de grootste boekingsdrukte.

Nu de website veel eerder dan verwacht is opgeleverd, kunnen website bezoekers nu al profiteren van de sterk verbeterde site.


Meer zoekopties
ID Riva Tours heeft de opmaak en de techniek achter de website in eigen huis gehouden en laten uitvoeren binnen haar vestigingen in Nederland, Duitsland en Kroatië. “Op deze manier kun je veel sneller schakelen en afstemmen. Bovendien weten onze mensen wat er van ze verwacht wordt. Mede hierdoor denk ik dat het project veel sneller dan gedacht opgeleverd kon worden”, aldus Melieste, Directeur ID Riva Tours. Melieste:” De vernieuwing bestaat vooral uit het ingeven van meerdere, verschillende zoekcriteria. We hebben een sterk verbeterde zoekmachine. Daarnaast is de lay out verfrist en beschikken we over een meer uitgebreide en inspirerende content. De komende maanden gebruiken we om gefaseerd nog extra toevoegingen te plaatsen, maar het resultaat is nu al boven verwachting zodat we besloten hebben deze week al ‘live’ te gaan.”

Kroatië plust
De introductie van de nieuwe website komt op het juiste moment. “Kroatië lijkt dit seizoen een van de weinige groeibestemmingen voor de Nederlandse markt te zijn”, zo zegt Melieste. “Uiteraard hopen wij daar mede door de vernieuwde website nog meer van profiteren”.

De nieuwe website heeft ook een partnermodule voor diegenen die een B2B-koppeling willen maken met het complete aanbod van circa 700 accommodaties.

Meer informatie: www.idriva.nl.