Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Fiets- en Wandelbeurs (Amsterdam RAI), 11 en 12 februari 2012, stand 9.D.21. Na een succesvolle deelname aan de Vakantiebeurs van Utrecht, zal Servië zich dit jaar ook weer presenteren op de Fiets- en Wandelbeurs op 11 en 12 februari a.s. in de RAI in Amsterdam.

Naast een rijke cultuurhistorie, heeft het land een nog ongerepte natuur en pittoreske plattelandsdorpjes die zich uitstekend lenen voor actieve vakanties. Daarom zet Servië actief in op de ontwikkeling van nieuwe wandel- en fietsroutes en actieve reisprogramma’s.

Servië telt verschillende nationale parken en natuurreservaten. Het land wordt doorkruisd door twee wandelroutes , die onderdeel vormen van het Europese netwerk van lange afstand wandelroutes. Tevens is er een initiatief voor een nieuwe lange afstand wandelroute, de Sultans Trail, welke Wenen met Istanbul verbindt en voor een groot deel door Servië loopt.

In het Radan gebergte in het zuiden van Servië zijn recent een aantal nieuwe mountainbike routes ontwikkeld. Reeds bekender is de Donau fietsroute, welke bijna 700 km door Servië loopt en inmiddels volledig bewegwijzerd en in kaart gebracht is.

Bezoek de stand van Servië (stand 9.D.21) en ontdek de mogelijkheden voor actieve vakanties in het hart van de Balkan. Servië zal tevens deelnemen aan de workshop fiets- en wandeltoerisme op vrijdag 10 februari a.s.

Graag tot ziens op de Fiets- en Wandelbeurs in Amsterdam !