Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Zaterdag 11 februari: Wakeboarden op natuurijs. Sevenum, 9 februari 2012 – Waterrijk Landal Domein de Schatberg is zaterdag het decor voor het eerste Iceboarding winterevenement.

Wakeboarders verleggen tijdens het evenement hun grenzen op het natuurijs. De ‘water’technieken gebruikt bij de waterskibaan, worden nu geprobeerd op het ijs.

Landal Domein de Schatberg heeft naast de vijver waar het Iceboarden plaatsvindt volop mogelijkheden om te schaatsen. Het ijs is gemiddeld zo’n 15 cm. dik. Schaatsliefhebbers dienen wel hun eigen schaatsen mee te nemen, er zijn geen mogelijkheden deze te huren.

Programma zaterdag 11 februari
Het Iceboarding winterevenement vindt plaats van 12.00-17.00 uur. De deelnemers kunnen 2 uur iceboarden, kosten € 10,-. Iceboarders dienen hun eigen materiaal mee te nemen. Het dragen van een helm is verplicht.

Locatie
Landal Domein de Schatberg (Seven-Twenty winterpark)
Midden Peelweg 5
5975 MZ SevenumOver Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 69 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië met in totaal ca. 11.000 vakantieaccommodaties. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,1 miljoen gasten 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.

www.landal.nl