Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

All for Nature Travel organiseert presentatiedag op zaterdag 3 maart in Woerden

Voor iedereen die graag een bijdrage levert aan natuurbehoud én van reizen houdt, presenteert All for Nature Travel op zaterdag 3 maart in Woerden vier van haar bijzondere reizen. Duurzame reizen waarbij het behoud van zwaar bedreigde dieren centraal staat. Als reiziger krijg je een bevoorrecht inzicht achter de schermen bij natuurbescherming van de tijger, de Iberische lynx, de Ethiopische wolf en de Galápagosreuzenschildpad.

Inspiratie voor een betere wereld
De reizen van All for Nature Travel gaan naar bedreigde dieren over de hele wereld en geven een uniek inzicht in natuurbescherming. Duurzaamheid staat daarbij centraal, evenals de bijdrage aan natuurbehoud.

Op deze presentatiedag worden 4 reizen belicht:
- Spanje: Fotografiereis Iberische lynx
- India: Tijgerstudie Safari
- Ethiopië: Op het Spoor van de Wolven
- Galápagos: Biodiversiteit in de voetsporen van Darwin

Fotograaf Marten van Dijl, net terug uit de Bale Mountains in Ethiopië, is zwaar onder de indruk. Met minder dan 500 soortgenoten is de Ethiopische wolf de meest zeldzame hondachtige ter wereld. Het Ethiopean Wolf Conservation Programme zet zich al jaren in voor zijn behoud. Marten heeft de wolf uitgebreid kunnen fotograferen en hij laat zien hoe deze reis er, onder begeleiding van deze natuurbeschermingsorganisatie, uit zal zien. Vorig jaar was hij op bezoek bij de Iberische lynx in Andalusië en ook deze foto’s laat hij graag zien.

Afgelopen november heeft Annemiek van Gijn, oprichter van All for Nature Travel, zelf mogen aanschouwen hoe belangrijk duurzaam toerisme is voor de Galápagoseilanden met zijn unieke dierenleven dat geen angst voor mensen kent. Het meest duurzame bezoek brengt u met het kleinschalige zeilschip de Beagle.
In haar functie als European Coordinator van TOFT for Tigers heeft zij oog in oog gestaan met maar liefst 18 tijgers in het wild en zij weet als geen ander hoe duurzaam toerisme bijdraagt. Hierover vertelt zij dan ook graag.

Meer informatie over deze en de andere reizen van All for Nature Travel vindt u op www.allfornature.nl.

Aanmelden voor de presentatiedag van 3 maart
De presentaties vinden plaats bij Zwerfkei Outdoor & Travel Centre Woerden, in de buurt van Utrecht.  U kunt zich aanmelden op: www.allfornature.nl/category/nieuws