Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Voor het eerst heeft Europa-Park, Duitslands grootste attractiepark, haar totale aanbod gebundeld in één glossy magazine. Het boekwerk geeft de lezer behalve veel voorpret door de grote hoeveelheid foto’s, ...... ook nuttige tips en praktische informatie over het attractiepark, de bijzondere overnachtingsmogelijkheden en de vele evenementen.
156 pagina’s beleving

Europa-Park heeft voor de productie van deze 156 pagina’s tellend magazine enkele fotografen de opdracht gegeven om de beleving van Europa-Park in beeld te brengen. Een kleurrijk overzicht van de talrijke  mogelijkheden is het resultaat. Zo zijn de eerste 87 pagina’s gewijd aan de 13 Europese themagebieden van het attractiepark. Men krijgt een goed overzicht van de meer dan 100 attracties en shows die verweven zijn in de architectuur van de gepresenteerde landen.
Op de volgende 34 pagina’s worden de overnachtingsmogelijkheden gepresenteerd. Europa-Park beschikt immers naast vier bijzondere thema-hotels ook over een overnachtingscamping en ingerichte tipitenten.  De laatste 35 pagina’s geven een beeld van wat de seizoenen te bieden hebben. Evenementen als Halloween en de winteropenstelling worden beschreven, maar ook wordt aandacht besteed aan het Zwarte Woud, het gebied waarin Europa-Park ligt.

Makkelijk aanvragen
De brochure is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over het volgens onderzoeken beste park van Europa. Het glossy magazine verschijnt in het Duits, Engels en Frans. Een exemplaar wordt tezamen met een prijsoverzicht en een Nederlandstalige parkbrochure gratis toegezonden na een aanvraag   of www.reisgidsen.nl (alleen voor Nederlandse adressen).

Europa-Park is Duitslands grootste attractiepark dat bestaat uit 13 Europese themagebieden met meer dan 100 attracties en shows. Het park ligt in het Zwarte Woud, op enkele kilometers van de A5, bij het drielandenpunt Duitsland-Frankrijk-Zwitserland. Meer informatie: www.europapark.de