Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het is zover, het fraaie project “Snowpark Kronplatz 2010” is klaar. Het is niet enkel één van de jongste (in 2009 heeft het park de Snowboxaward gewonnen voor het beste nieuwe park van Italië), maar ook één van de grootste en meest innovatieve snowparks in Zuid-Tirol.

Het Snowpark Kronplatz is, naast Livigno, één van de grootste in Italië en kan best met haar Europese broertjes concurreren.

Het “ding” werd gepland door F-Tech Snowpark Construction onder de leiding van Alex Berger en natuurlijk ook in samenwerking met het uitermate gemotiveerde pistenpersoneel en de medewerkers van de Kronplatz Seilbahn AG. Om op de Kronplatz een echt paradijs voor freeriders, snowboarders, maar ook voor kinderen te kunnen creëren, werden op een oppervlakte van ca. 60.000m² in totaal ongeveer 120.000m³ sneeuw verbouwd. Bij het aanzien van de setup van het park, begint elk boarderhart onmiddellijk sneller te slaan, en de 4 lines (Pro - Medium - Easy - Family Fun) laten geen enkele wens onvervuld. Je vindt er kickers in alle maten en lengtes, rails, boxes, unieke hindernissen en speciale constructies exclusief van F-Tech. De kickers, rails en boxes in de Easy- en Medium line (sinds halfweg december 2009 e n januari 2010 open), garanderen vooral extreem veel plezier bij het leren van nieuwe tricks.

En vooral daardoor is het een ideaal terrein om je techniek te vervolmaken, om nieuwe tricks onder de knie te krijgen, of om gewoonweg ontspannen te “cruisen” en lol te hebben. Voor kinderen en beginnelingen is de Easy line ideaal ( 6 tables met kleine kickers, boxes en rails). De profs en echte cracks vinden dan weer hun gading op de kicker en rail setup in de Pro line, met tables van 14m - 18m - 25m!

Een werkelijk hoogst geslaagd en buitengewoon project, dat nu reeds topriders uit de Europese freeski en snowboardscene aantrekt – het is tegelijk een site waarvan gespecialiseerde tijdschriften gebruik maken om fotoshoots te houden. Meer info: www.kronplatz.com


JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.