Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Ammerzoden, 23 februari 2012 – KRAS.NL bestaat vandaag 90 jaar en viert een jaar lang feest. Het begon allemaal in 1922 toen Johan Kras de onderneming startte.

De eerste activiteit was een lijndienst met een paardentram tussen Ammerzoden en ‘s Hertogenbosch. Het huidige KRAS.NL (sinds 1999 een volle dochter van TUI Nederland) biedt vakanties naar meer dan tachtig landen wereldwijd.

Het 90-jarig bestaan laat KRAS.NL natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Deze mijlpaal wordt een jaar lang gevierd met vele acties. Denk bijvoorbeeld aan een forse prijsverlaging of 90 euro korting. In de wekelijkse nieuwsbrief, die dit jaar in een speciaal jubileumjasje is gestoken, worden acht speciale aanbiedingen aangekondigd. Elke dag van de week is één van deze aanbiedingen te boeken.

KRAS.NL deelt nog meer cadeautjes uit. Vanaf vandaag kunnen bezoekers van www.kras.nl het spel ‘In 90 seconden om de wereld met KRAS.NL’ spelen. Winnaars maken kans op een reis en alle deelnemers ontvangen een actiecode voor 10 euro korting per boeking. Kijk voor meer informatie over het jubileumjaar en de rijke historie van KRAS.NL op www.90jaarkras.nl.