Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Jack Wolfskin is vanaf nu online actief in Nederland. Met een Nederlandstalige website, blog en twitteraccount slaat Jack Wolfskin online een nieuwe ‘lokale’ weg in om consumenten te informeren over producten, materiaaltechnieken, ontwikkelingen en actualiteiten in de outdoorwereld.


Als één van ’s werelds grootste outdoormerken zet Jack Wolfskin online in op een landgerichte marktbenadering. Dit betekent dat, in tegenstelling tot directe concurrenten, ieder land waar Jack Wolfskin actief is een eigen website krijgt.

De Nederlandstalige website en het blog bieden de Nederlandse consument informatie over de nieuwste producten, productontwikkelingen, technieken en materialen. Daarnaast geeft Jack Wolfskin via zijn site productadviezen en is er een outdoorblog met productinformatie en -tests met foto- en videomateriaal. Het twitteraccount haakt in op de laatste outdooractualiteiten. Jack Wolfskin wil op deze manier de consument beter bereiken en mensen in staat stellen kennis te maken met één van de grootste aanbieders van functionele outdoorkleding, schoenen en uitrusting.

website, blog en twitteraccount