Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Van 5 april t/m 7 oktober a.s. vindt bij Venlo de Floriade 2012 plaats. De Wereld Tuinbouw Expo trekt uit binnen- en buitenland duizenden belangstellenden.

Gasten van de vijf parken van Landal in Noord- en Midden Limburg kunnen op het park een ticket kopen en hoeven bij de Floriade niet in de rij voor de kassa. Met ruim 1.100 accommodaties in de directe regio is Landal bovendien een interessante aanbieder van overnachtingen voor gezinnen en groepen.

De Landal gast en de Floriade bezoeker hebben veel gemeen: het zijn natuurliefhebbers. De verwachting is dan ook dat veel Landal gasten gebruik zullen maken van de mogelijkheid een verblijf op een van de vijf Noord-Limburgse parken te combineren met een bezoek aan de Floriade.
“Onze gasten komen voor een natuurlijke omgeving en trekken er graag op uit. Er is ongelooflijk veel te beleven in deze mooie regio en dit jaar mag een bezoek aan de Floriade niet ontbreken,” aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Omgekeerd kunnen ook bezoekers van de Floriade bij Landal terecht voor een verblijf midden in de natuur. De Landal parken De Vers (Overloon), Het Roekenbosch (Blitterswijck), Domein De Schatberg (Sevenum), De Lommerbergen (Reuver) en Landgoed Aerwinkel (Posterholt) liggen in een straal van minder dan 40 kilometer en bieden in totaal 1.100 accommodaties voor gezelschappen van 2 tot 32 personen. Hoogland: “Met onze bungalows kunnen we het tekort aan hotelkamers in de directe omgeving van de Floriade behoorlijk compenseren. We bieden elk gezelschap een passend verblijf in een natuurlijke omgeving. Er is nu al veel belangstelling van groepen die dichtbij de Floriade willen overnachten. In onze marketing in Duitsland speelt de Floriade ook een prominente rol en we verwachten dan ook een aanzienlijke toestroom van Duitse gasten.”

Check www.floriade.nl voor de activiteiten.

Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 69 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië met in totaal ca. 11.000 vakantieaccommodaties. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,1 miljoen gasten 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.

www.landal.nl