Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

CityZapper iPhone App nu beschikbaar in App Store. Philadelphia heeft deze week een Nederlandstalige City Guide iPhone App gelanceerd.

Deze App is een onderdeel van een joint promotion campagne met Jan Doets en Cityzapper.nl. Deze compacte stedengids is sinds deze week gratis te downloaden in de App Store en biedt naast algemene stedeninformatie, de beste adressen voor restaurants, interessante musea, reisroutes en overige hotspots. Ook de locals vertellen in de App over hun favoriete Philadelphia spots.


Sinds afgelopen maandag kan iedereen gratis de CityZapper Philadelphia City Guide iPhone App downloaden. In plaats van dikke travelplanners en reisboeken, hebben de Cityzapper.nl reporters vanuit hun persoonlijke ervaring een selectie gemaakt van de beste hotspots en attracties, die je in één overzicht kunt downloaden op je iPhone. Philadelphia staat bekend als een wereldstad die alle ingrediënten heeft voor een geslaagde citytrip: een boeiende geschiedenis, een interessant aanbod van kunst, musea en muziek, hippe clubs en restaurants, mooie hotels tot eenvoudige B&B’s en je kunt er fantastisch winkelen (belastingvrij).


Met deze iPhone App kun je opzoeken waar je moet zijn voor de leukste attracties, interessante events, de lekkerste cheesesteaks, of de clubs waar de celebrities komen. Daarnaast biedt de App een overzicht van de leukste vintage winkels en shopadressen waar je taxfree kunt inslaan. Ook kun je actuele informatie over het weer en routekaarten via de App opzoeken. Kortom: een handige App voor je citytrip naar Philadelphia.


Bovendien werkt de App offline, wat betekent dat je geen extra kosten kwijt bent voor dataverkeer in het buitenland. Ook heeft de App een GPS-functie waarmee je kunt kijken welke hotspots er in de buurt zijn. Nieuwsgierig? Ga dan naar de App Store om de CityZapper Philadelphia City Guide App te downloaden.


Linktip: www.cityzapper.nl/philadelphia, meer informatie over Philadelphia inclusief een topaanbieding van Jan Doets America Tours.


Over Philadelphia
Philadelphia ligt in de staat Pennsylvania en is de op een na grootste stad aan de oostkust van de Verenigde Staten. Deze stad met 1,5 miljoen inwoners heeft alle ingrediënten voor een geslaagde citytrip en ligt bovendien gunstig tussen New York en Washington, D.C. in. De stad spreekt een brede doelgroep aan: van studenten tot gezinnen met kinderen en van cultuur- en kunstliefhebbers tot fervente shoppers. De stad is bekend als bakermat van de huidige Amerikaanse staat en heeft een rijke jazz- en soulcultuur. Het is een combinatie van een bruisende stad met de charme van een gastvrij dorp omgeven door prachtige natuur.


Blijf op de hoogte via:
Twitter: http://twitter.com/#!/Philadelphia_nl (@philadelphia_nl)
Facebook:  facebook.com/PhiladelphiasGeheimen