Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Actieweken met € 1 kindertarieven en upgrades. Holland America Line maakt Europese zomercruises nu betaalbaarder dan ooit........

......... met tijdelijke speciale aanbiedingen en extra voordeel, zoals tarieven voor kinderen van € 1, upgrades en een bestedingstegoed aan boord.

Reizigers die voor 31 maart 2012 een geselecteerde cruise boeken met ms Nieuw Amsterdam, ms Noordam, ms Rotterdam en ms Ryndam komen in aanmerking voor diverse voordelen, zoals een bestedingstegoed aan boord van $200 per suite, een stateroom-upgrade voor €1 van een binnenhut naar een hut met zeezicht (ms Rotterdam en ms Ryndam), een stateroom-upgrade voor €1 van zeezicht naar een verandah (met balkon) op ms Nieuw Amsterdam en ms Noordam.

Families profiteren deze zomer van een zeer bijzonder aanbod waarmee kinderen van 17 jaar en jonger cruisen voor slechts €1 per persoon, wanneer ze als derde of vierde persoon in de hut verblijven.  

‘Slimme reizigers weten dat cruisen ongeëvenaard is als het gaat om vakantiemogelijkheden’, zegt Richard Meadows, executive vice president marketing, sales en gastenprogramma’s van Holland America Line. ‘Deze extra voordelen maken het mogelijk dat meer gasten en families kunnen genieten van een onvergetelijke cruise vakantie in Europa.’

Tijdens het zomerseizoen varen ms Nieuw Amsterdam, ms Noordam, ms Rotterdam en ms Ryndam verschillende routes in Europa met vertrek vanuit Nederland, Spanje, Italië, Griekenland, Turkije en Engeland. De reizen variëren in duur van één week tot verlengde zogenaamde Collectors Voyages, die aaneensluitende cruises combineren en de gast de mogelijkheid biedt om meer havens te bezoeken en langer te genieten van cultuur, kunst en historie.  

De tarieven voor Europese cruises zijn vanaf € 599 per persoon, bij verblijf van twee personen in een hut.
Meer informatie over alle cruises, de vaarschema’s en schepen van Holland America Line is te vinden op de Nederlandstalige website www.hollandamerica.nl.