Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Carlton hotels in Amsterdam en Den Haag in top tien beste hotels van Nederland. De Carlton Hotel Collection behoort met twee hotels tot de tien best beoordeelde hotels van Nederland.

Bij de bekendmaking van de Tripadvisor Travelers Choice Awards 2012 vielen zowel Banks Mansion in Amsterdam als het Carlton Ambassador Hotel in Den Haag in de prijzen. Gasten van beide hotels worden de komende maand getrakteerd op een glas champagne.

Tripadvisor, een wereldwijd online platform waar gasten hun ervaringen kunnen delen, kent jaarlijks awards toe aan de hotels die wereldwijd het best beoordeeld worden. Het is uitzonderlijk dat twee hotels van een relatief kleinschalige hotelgroep zoals de Carlton Hotel Collection tot de best gewaardeerde accommodaties behoren.

Banks Mansion en het Carlton Ambassador vieren het behaalde succes de komende maand samen met hun gasten. De managers van beide hotels kochten een pallet champagne in om hun gasten op feestelijke wijze te verwelkomen. Zelf namen de hotelmanagers alvast een gezamenlijk voorproefje (foto).

Esther Boers, General Manager van Banks Mansion, zegt: “Gastenbeoordelingen zijn in de meeste gevallen oprecht en onvervalst. Onze organisatie wordt ingericht naar de beleving, wensen en behoeften van de gast. Wij zijn dan ook heel blij met deze waardevolle onderscheiding voor onze hotels.”

Arwin Paulides, General Manager van het Carlton Ambassador vult aan: “Dit is een teken dat onze gasten zich prettig voelen bij de warme en gastvrije sfeer die wij creëren in onze boutique hotels. Een geweldig compliment ook voor onze teams. Laat de champagnekurken in Amsterdam en Den Haag maar knallen.”

Banks Mansion
Banks Mansion is gevestigd in een statig pand aan de Amsterdamse Herengracht. Het kloppend hart van dit hotel is The Living, een huiselijke lounge met grote fauteuils waar gasten kunnen genieten van hapjes en drankjes die bij de kamerprijs zijn inbegrepen. In 2011 werd Banks Mansion door reizigers van de toonaangevende boekingssite Hotels.com bekroond tot beste viersterrenhotel van Amsterdam.

Carlton Ambassador Hotel
Het Carlton Ambassador Hotel ligt in het Mesdagkwartier aan de rand van het centrum van Den Haag. Het hotel wordt van binnen en van buiten gekenmerkt door een warme boutique stijl. Pronkstuk is de Sophia Suite op de bovenste etage, die onder andere een open haard en badkamer en suite met sauna en jacuzzi bevat. Het Carlton Ambassador werd in 2011 door reizigers van HotelSpecials.nl verkozen tot beste hotel van Den Haag.