Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Dit zomerseizoen kunnen toeristen tijdens hun vakantie aan de Keniaanse kust weer volop genieten van zon, zee en strand.

Kenya Wildlife Service (KWS) heeft het strand-managementprogramma ontwikkeld om de Keniaanse kust extra aantrekkelijk te maken voor toeristen.

Dankzij KWS voelt de toerist zich welkom op de Keniaanse stranden. Zo wordt er voor gezorgd dat de stranden dagelijks worden schoongemaakt, wordt er toezicht gehouden en is er een regeling getroffen met de verkopers op het strand zodat toeristen niet constant door hen worden benaderd. Met deze aanpak wordt de prachtige kuststrook weer op de kaart gezet als toeristische trekpleister. Muriithi Ndegwa, managing director van Kenya Tourist Board zegt: "Het strand is één van de aantrekkelijkste attracties van de Keniaanse kust. Met het nieuwe programma hopen we dat de Keniaanse kust onderdeel wordt van elke Kenia reis”.

Hotels gelegen aan de Keniaanse kust hebben strandbedden beschikbaar gesteld op de stranden. De toeristen worden, indien gewenst, de hele dag voorzien van hapjes en drankjes. “Het is fantastisch om een strand vol met tevreden toeristen te zien genieten van zon en zee zonder ongevraagd gestoord te worden”, aldus de manager van het Bahari Beach Hotel, Catrin Schwerring.
 

Over Kenia
Kenia, gelegen aan de oostkust van Afrika is het  thuis van ‘the Big Five’; olifant, neushoorn, leeuw, buffel en luipaard én het land van de bijzondere stammen, zoals de Maasai en de Samburu die nog altijd hun eeuwenoude tradities in stand houden. Ook biedt Kenia met haar prachtige kuststrook, kleurrijke tropische onderwaterwereld en warme Indische Oceaan alle ingrediënten voor een luxe strandvakantie. Vanuit Nederland en België worden verschillende vluchten aangeboden die binnen ongeveer 9 uur vliegen de hoofdstad Nairobi en tweede grote stad Mombasa bereiken. Kijk voor meer informatie over Kenia op www.magicalkenya.nl.