Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Op zondag 1 april 2012 zal het operagezelschap Opera Per Tutti een uniek en exclusief zondagmiddagconcert verzorgen in CORPUS, dé attractie van het menselijk lichaam.


Eerste operaconcert in unieke omgeving van CORPUS
Nooit eerder in het vierjarig bestaan van CORPUS heeft hier een operaconcert plaatsgevonden. Het operagezelschap Opera Per Tutti zal het concert verzorgen en een klassiek operarepertoire ten gehore brengen. De mooiste aria’s uit bekende en minder bekende opera’s komen tijdens deze middag zeker aan bod.
 

Concert inclusief luxe cateringarrangement

De ontvangst op zondagmiddag 1 april 2012 is vanaf 15:30 uur. Het concert zal om 16:00 uur aanvangen en tot circa 17:00 uur duren. Ook aan de inwendige mens is gedacht: na afloop van het concert verzorgt de cateraar Taat & de Regt, businesspartner van CORPUS, een uitgebreid cateringarrangement. De kosten voor deze muzikale zondagmiddag inclusief catering bedragen € 65,- per persoon.  

Vooraf reserveren is noodzakelijk en kan via 071 - 7510200 of .  

Over Opera Per Tutti
Mylou Mazali en de Mazali Opera Singers, een wisselend gezelschap van internationale allure, verzorgen de concerten van Opera Per Tutti. Daarnaast biedt Opera Per Tutti talentvolle studenten van de Dutch National Opera Academy en Opera Studio Nederland de kans om op deze manier bekendheid te verwerven. Meer informatie over Opera Per Tutti is te vinden op www.operapertutti.nl.
 

Over CORPUS ‘reis door de mens’ en CORPUS Congress Centre
CORPUS werd in maart 2008 feestelijk geopend door Hare Majesteit Koningin Beatrix. De educatieve attractie ‘reis door de mens’ laat op een unieke manier zien hoe het lichaam werkt en hoe belangrijk het is om veel te bewegen, verantwoord te eten en gezond te leven. CORPUS Congress Centre bestaat uit een congreszaal, een lounge, meerdere breakout rooms en een penthouse. CORPUS Congress Centre huisvest jaarlijks honderden zakelijke en particuliere evenementen: van kleinschalige feestjes tot meerdaagse congressen. CORPUS ontvangt jaarlijks ruim 225.000 bezoekers. Medio 2012 wordt het door de initiatiefnemer van CORPUS gebouwde Hilton Garden Inn Leiden naast CORPUS geopend. Meer informatie over CORPUS is te vinden op www.corpusexperience.nl.