Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

In april is er in Kaapstad weer veel te beleven en te ondernemen. Zo zijn er in de Grand Arena diverse optredens van wereldsterren en vindt de Two Oceans Marathon plaats.

Kinderen mee? Geen probleem, Kaapstad barst van de leuke activiteiten voor jong en oud!

Het Table Bay Hotel ligt centraal op het V&A Waterfront, met uitzicht op de Tafelberg en op Robbeneiland. Een verblijf in dit 5-sterren  hotel is onvergetelijk, gasten worden op hun wenken bediend, de service is ongekend goed. Het hotel heeft veel te bieden waaronder prachtige, in maritiem thema ingerichte kamers met uitzicht op de Tafelberg of op de oceaan, een fantastische spa waar heerlijke ontspannende behandelingen gegeven worden en een restaurant waar voortreffelijk gegeten kan worden. Kortom: de place to stay in Kaapstad om de stad te ontdekken.

Grand Arena
In de supermoderne Grand Arena, gelegen midden in Kaapstad, treden in april wereldsterren op waaronder Michael Bublé, de Moody Blues en 10 CC. De Zweedse band Roxette komt in juni en later dit jaar, in augustus, staat er hier wederom een concert van Andre Rieu gepland.

Pasen in Kaapstad
In het Paasweekend, op zaterdag 7 april, vindt de 42ste editie van de Two Oceans Marathon plaats in Kaapstad. Deze marathon wordt ook wel de mooiste marathon ter wereld genoemd, ca. 26.000 deelnemers zullen het parcours afleggen door een adembenemend landschap. De chef kok van het Atlantic Grill restaurant van het Table Bay Hotel, heeft voor Pasen een speciaal tongstrelend menu samengesteld.

Kaapstad met de kinderen
Kinderen hoeven zich niet te vervelen in Kaapstad. Op loopafstand van het Table Bay Hotel ligt het Two Oceans Aquarium, waar ze alles kunnen leren over het leven onder water. Vele vissen, groot en klein, reptielen en amfibieën zijn hier te bewonderen. Voor wie durft kan zelfs met haaien zwemmen!
Wie meer wil leren over het leven in Zuid-Afrika in vroegere tijden kan terecht in het South Africa Museum & Planetarium in Victoria Street in Kaapstad. Fossielen van meer dan 700 miljoen jaar oud zijn hier te bewonderen, net als gereedschappen die de mensen meer dan 12.000 jaar geleden gebruikten. Ratanga Junction is hét pretpark van Zuid-Afrika. Naast de parade en familievoorstellingen zijn er meer dan 23 achtbanen voor groot en klein, welke de adrenaline doet gieren door je bloed.

Voor meer informatie, kijk op www.suninternational.com