Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Susanne Pauwels, managing director van Pauwels Congress Organisers te Maastricht, is toegetreden tot het bestuur van het Maastricht Congres Bureau.

Het Maastricht Congres Bureau is een stichting die Maastricht & regio promoot als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten. Participanten van deze stichting zijn: MECC Maastricht, VVV Maastricht, Hotels en Overige dienstverleners. Susanne Pauwels zal als bestuurslid de aangesloten overige dienstverleners vertegenwoordigen en hun belangen behartigen.

De ‘overige dienstverleners’ zijn regionale aanbieders van locaties, services of diensten op het gebied van congressen en vergaderingen. Hierbij valt te denken aan feest- en dinerlocaties, professionele congresorganisatoren, evenementenbureaus, leveranciers van audiovisuele middelen en personeel, cateraars, vervoersorganisaties, et cetera.  

Susanne Pauwels, 56, heeft ruime ervaring in diverse functies in de congreswereld. Ze kijkt uit naar haar rol in het bestuur:
‘Door toetreding in het bestuur hoop ik een positieve en actieve bijdrage te kunnen leveren aan Congresstad Maastricht. Door mijn ervaring met grote en kleine internationale congressen in Maastricht, Nederland en vele andere Europese congressteden weet ik wat organisatoren willen en welke factoren belangrijk zijn bij het bepalen van de locatie voor hun congres. Ik ben van mening dat een goede interactie en samenwerking tussen alle participanten hierbij essentieel is. Door een goede samenwerking  tussen alle participanten en een gastvrije professionele dienstverlening lever je als stad een enorme meerwaarde voor een organisatie en hun keuze voor Maastricht.’

Het Maastricht Congres Bureau promoot Maastricht & regio in binnen- en buitenland als bestemming voor congressen, vergaderingen en overige zakelijke bijeenkomsten. Daartoe geeft het kosteloos onafhankelijke informatie, advies en bemiddeling aan mensen die zulke bijeenkomsten organiseren.

Kijkt u ook eens op www.maastrichtcongresbureau.nl