Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Maximaal genieten van de Bollenstreek? Dat gaat zeker lukken met het Paspoort Bollenstreek op zak! Het staat vol handige tips, wetenswaardigheden, plattegronden en kortingsbonnen. Onmisbaar bij een bezoek aan deze streek, in elk seizoen van het jaar.


De gehele Bollenstreek in uw pocket
Dit ‘grensdocument’ wordt deze lente voor het eerst uitgegeven en is bedoeld als een zeer praktische leidraad voor het verkennen van de Bollenstreek. Het biedt een schat aan toeristische informatie over de gehele streek; Over zowel het gebied met de bollenvelden, de Kagerplassen en de kust en duinen.

Tijdens een bezoek aan de Bollenstreek, kan men in dit paspoort alles lezen over de geschiedenis van deze streek, de mooiste bloemenvelden en activiteiten die hier te doen zijn. Ook de steden van de Bollenstreek worden hierin beschreven met daarbij een kaart van de stad, waarop de belangrijkste bezienswaardigheden zijn aangegeven.

Kortingsbonnen
Wie in het bezit is van het paspoort heeft ook recht op een aantal kortingen, die achterin het paspoort zijn opgenomen. De kortingsbonnen zijn geldig bij diverse restaurants, hotels, attracties, musea, fiets- en bootverhuurders.

Praktische informatie
De aanschaf van een Paspoort Bollenstreek bedraagt € 10,-. Het paspoort is geldig tot en met 31 december 2012. Het paspoort is te bestellen via www.paspoortbollenstreek.nl