Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Honderden speciale huurfietsen staan te wachten op bezoekers aan de Floriade2012 in Venlo, die donderdag 5 april voor het publiek opengaat.

De Floriade-fiets is in Gastregio Noord-Limburg tijdens de wereldtuinbouwtentoonstelling bij drie grote fietsspeciaalzaken en een aantal verblijfsaccommodaties te huur. Want Noord-Limburg is immers een fietsregio bij uitstek en dit is de ideale manier om de streek te ontdekken in combinatie met een bezoek aan de Floriade.


Er zijn 8 Floriade-themaroutes samengesteld, die langs de verschillende verhuurlocaties lopen. De fietsroutes zijn uit te printen vanaf de website www.liefdevoorlimburg.nl en van de (75) iPunten in de regio. En wie een (iPhone/Android) smartphone bezit, kan de route via de gratis Liefde voor Limburg-app downloaden.


De Floriade-fiets is voor € 9,50 per dag te huur en daarbij is een gratis Fietsknooppuntenkaart inbegrepen, op vertoon van de Floriade-fietsvoucher. Die maakt het de fietsers gemakkelijk om zelf alternatieve routes te kiezen, om het afwisselende Noord-Limburgse landschap te verkennen.