Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Milieubewust mobiel de omgeving verkennen. In Alpbachtal Seenland kun je ook als minder getrainde sportieveling probleemloos met de fiets de alpenweiden en bergdorpjes ontdekken.

De e-bike geeft een nieuwe dimensie aan een vakantie in de bergen. Het is gezond, sportief en je bent in de buitenlucht. Fietspaden dwars door de natuur, panoramische uitzichten en ‘gemütliche’ berghutten; Alpbachtal Seenland is al jaren een geliefde fietsbestemming.

Dankzij de komst van de e-bike kunnen nu nog meer fietsliefhebbers de negen authentieke Tiroler dorpen en een fantastische bergrijke omgeving van Alpbachtal Seenland op een milieuvriendelijke manier bezoeken. De fietsen zijn bij diverse aangesloten accommodaties te huren. Hotels en verhuurders van e-bikes hebben diverse arrangementen samengesteld, inclusief overnachtingen, maaltijden, een kaart van de regio met de mooiste fietsroutes, inclusief aanduiding van de oplaadstations en de huur van een e-bike.

Een e-bike blijft overigens gewoon een fiets. Zonder trappen kom je niet vooruit! De accu vervangt niet de trapkracht op de pedalen, maar een kleine elektromotor ondersteunt je bij elke trap, soms tot 100%. De e-bike is niet alleen voor ouderen, maar ook voor families met kinderen een uitstekend alternatief. De accu van deze elektro-fiets gaat 5 á 6 uur mee en er kan 40-60 km mee worden afgelegd. Raakt de accu leeg, dan kan deze onderweg gratis worden verwisseld bij één van de 19 verhuurlocaties of 14 oplaad-stations van Alpbachtal Seenland.

De fiets verruilen voor andere activiteiten?
Als je de fiets verruilt voor de wandelschoen leiden goed onderhouden wandelpaden je door een betoverend berglandschap en door rustige dalen. Op vertoon van de Alpbachtal Seenland Card, die alle vakantiegangers bij minimaal één overnachting in Alpbachtal Seenland gratis ontvangen, kun je gratis gebruik maken van de bergliften. De liften brengen je naar de makkelijk begaanbare bergtoppen met geweldige bergpanorama’s. Als dat allemaal niet genoeg is, biedt Alpbachtal Seenland je nog volop andere activiteiten van zwembaden tot musea.

Consumenten vinden meer informatie over Alpbachtal Seenland bij:
Alpbachtal Seenland Tourismus, tel. 00 43 5336 600-600, fax 00 43 5336 600-698, email: of via de website www.alpbachtal.at.

 

Alpbachtal Seenland, in het Oostenrijkse Tirol, is de ideale bestemming voor gezinnen met kinderen maar ook voor de sportieve toerist, die tijdens zijn vakantie actief bezig wil zijn. Vijf prachtige meren, waaronder de drie warmste in Tirol, 900 km wandel- en hiking paden, meer dan 250 km bikertrails, e-bike faciliteiten, volop outdoor-activiteiten en één van de grootste skateparks in Europa zijn de belangrijkste highlights.